I denne guide kan du finde bordventilator & gulvventilator. En ventilator er et billigt alternativ til aircondition, og bruges ofte om sommeren på kontoret eller i hjemmet. Vælg det produkt som er passende til det lokale, hvor du ønsker en bedre luftcirkulation og luft.

Sensotek ST550 Tårnventilator

Eksklusiv tårnventilator på 117 cm i elegant mat sort design til kontor og hjem. ST 550 har tre ventilationshastigheder, tre forskellige blæseprogrammer og en drejefunktion. Med programmet ”Natbrise”, får du en mere lydsvag oplevelse, da ventilationshastigheden trinvist reduceres…

Delonghi EV250.BK ventilator

Dette unikke vand til luft system funger både som ventilator og affugter, da den trækker fugten ud af den varme luft og…

Fritstående ventilator Cecotec Forcesilence Smart 60 W

Fås i sort eller hvid. Karakteristika: Udsving 3 hastigheder Justerbar Lydintensitet: 54-60 dB Timer: 7 timer Ca. justerbar højde: 0,78-1,35 cm…

Peter Tower ventilator hvid

Peter tower ventilator i hvid er med stor overflade på luftudtaget og med svingtilstand for optimal udbredelse af kølig luft i hele rummet. Naturlig brisefunktion simulerer naturlige vindforhold for at sikre en endnu mere behagelig køleeffekt. Den er med 3 hastighedsniveauer..

TRUST Xstream Breeze Cooling bordventilator

USB-blæser til skrivebordet, så du kan få en behagelig temperatur, mens du arbejder eller leger med computeren…

Bordblæser 40 cm - Sort

Blæsehovedet, som er 40 cm i diameter, er justerbart, så du kan justere det præcis som du vil have det. Bordblæseren har en kraftfuld 3-vekslet motor, hvilket gør, at du kan vælge om du vil have lav, moderat eller høj hastighed. – Stabil bordblæser – Kraftfuld, 3-vekslet motor med tre forskellige hastigheder – Justerbart blæsehoved…

Bordblæser 30 cm - Sort

Afkøl dig i varmen med denne praktiske bordblæser, som passer lige så godt på arbejdet som derhjemme. Blæsehovedet, som er 30 cm i diameter, er justerbart, så du kan justere det præcis som du vil have det. Bordblæseren har en kraftfuld 3-vekslet motor, hvilket gør, at du kan vælge om du vil have lav, moderat eller høj hastighed. – Stabil bordblæser – Kraftfuld, 3-vekslet motor med tre forskellige hastigheder – Justerbart blæsehoved…

Dyson bordventilator AM09 Hot + Cool

Den eneste varmeblæser med Jet Focus-funktion, der skaber en kraftig luftstrøm med en lang rækkevidde med den fokuserede indstilling, eller brug spredningsindstillingen til at fordele luften ud i rummet.

Dysons varmeblæsere anvender Air Multiplier™-teknologi til at skabe en kraftig og jævn luftstrøm…

Sensotek ST800 Tårnventilator

Denne tower fan fra Sensotek sikrer optimal ventilation af hjem og kontor, når sommeren ruller ind over landet. ST 800 har tre ventilationshastigheder og svævende drejefunktion. Ventilatorens høje, slanke udformning, sikrer en pladsbesparende men effektiv ventilation af rummet. Ventilatoren er sort og er indrammet i et…

Ventilatorer kan være er et uundværligt tilbehør til soveværelset. De hjælper cirkulere luft i hele rummet, som kan reducere tung luftfugtighed og forhindre støv fra indsamling. Ventilatorer kan også regulere rummets temperatur, hvilket gør dem ideelle for dem, der har tendens til at have det varmt når de sover. Lyden af en ventilator kan også være ganske beroligende og befordrende for søvn; nogle søvn eksperter sammenligne denne lyd til hvid støj, som har vist sig at være en effektiv søvn støtte.

Forbrugerne kan vælge mellem tre grundlæggende typer af ventilatorer. Værelse ventilatorer, herunder box og tårn ventilatorer, er placeret på soveværelset gulvet og designet til at give luftcirkulation i hele rummet. Alternativt, bordventilatorer levere personlig luftstrøm og temperaturregulering; nogle nyder følelsen af luft der blæser direkte på en. Loftventilatorer er en anden populær mulighed. Selv om de kræver nogle indledende montage og mere vedligeholdelse end andre ventilatorer typer, loftventilatorer kan køle værelset meget effektivt og hjælpe husejere skære ned på deres energiomkostninger.

Der er tre generelle kategorier for ventilatorer til soveværelset:

Bordventilatorer: disse ventilatorer er små og lette nok til at hvile på et sengebord eller en anden flad overflade ved siden af sengen. De kan ikke køle hele rum effektivt, og bør primært anvendes til personlig afkøling. De kan have små clips der anvendes til at fastgøre ventilatoren til kanten af et bord eller skrivebord.

Ventilatorer til værelset: disse ventilatorer er relativt store og tunge, og i stand til køling hele rum. Eksempler på værelses ventilatorer omfatter:

Bordventilatorer, som er store og firkantede. De hviler normalt på gulvet. bordventilatorer har et net til bladene for at forhindre potentielle skader.

Tårnventilatorer, som er høje og smalle med en piedestal stander og nogle tynde blade. De står også på gulvet, og kan være ideel til køle soveværelset, hvor en box ventilator ville være alt for besværlig.

Fritstående ventilatorer, som typisk har en tynd piedestal stativ og store blade svarende til en bord ventilator.

Vinduesventilatorer kan placeres på eller inde i vindueskarme. De suger frisk luft udefra for rummet, og fjerner tung luft ved hjælp af et udsugningssystemet. Vinduesventilatorer skal normalt måles baseret på bredden og dybden af vindueskarmen for at passe perfekt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *