Guide til Berlin - Sommertiden.dk

Berlin

Det er ofte sagt, at Berlin, på trods af at være hovedstaden, er ikke Tyskland. Længe etableret som en oprørsk, larmende, og især ned-på-jorden sted, det går imod korn af mange nationale stereotyper: organisation, perfektion, renlighed, selv rigdom. Selv om det kan være grynet og kaotisk, byen ikke desto mindre tilbyder kulturelle pragt, rig arkitektur, og grønne områder i massevis-samt verdens-slå natteliv, fascinerende historie, og nogle stadig fremragende cafeer, barer og restauranter. En typisk weekend her kan nemt tage en besøgende gennem det turbulente tyvende århundrede. med stop for pop-up brunches, overkommelige gade spiser eller udsøgte fine dining, edgy galleri åbninger, og endelig, klubber, der synes at aldrig lukke.

Besøg Berlin året rundt

Der er aldrig et dårligt tidspunkt at besøge Berlin. Velsagtens, sommeren er bedst, da hele byen synes at spilde udenfor, og lokale og besøgende blander sig i den vidunderlige vifte af byens parker og lokale søer. Men forår og efterår er også meget smuk, plus lidt roligere på turist fronten, og vintrene er stadig milde. Den store nyhed er, at der er en konstant masse events hele året rundt.

Find et hotel nu

Som du ville forvente fra en pulserende, populær og varieret by som Berlin, kan du finde alle typer af indkvartering her, fra overdådige fem-stjerner og bolsjer butikker til Buzzy backpackere og længere-ophold lejligheder. Gode muligheder af alle slags er at finde overalt i byen i disse dage, så sørg for at forske i kvarteret, du ønsker at tilbringe det meste af din tid i. Her er nogle af de bedste indkvarteringsmuligheder for besøgende, der ønsker at interagere fuldt ud med alt, hvad Berlin har at byde på.

Booking.com
Berlin botanisk have - Sommertiden.dk

Natur og parker

På trods af sit ry som en meget Urban-for ikke at nævne grå-by, Berlin er overraskende grøn. Ud over et anstændigt antal af betydelige parker, mange af dem dannet unikt af byens turbulente historie (især dens division), der er talrige offentlige haver og den pragt rige Grunewald skov mod sydvest. Byen er også omgivet af skove og søer, der er spredt ud i den omgivende delstat Brandenburg. Kom om sommeren, disse rum bidrage til at omdanne byen til en kæmpe udendørs legeplads.

Botanisk have

Berlins botaniske have ligger i den grønne sydvestlige del af byen i det charmerende landsby-lignende distrikt Dahlem. En af de største sådanne haver i verden, de indeholder nogle 22.000 forskellige eksemplarer tilsmudsning fra hele verden og distribueres gennem en vidtstrakte landskab af udendørs haver, nogle tema, og forbundet med stier. Desuden er der 16 arkitektonisk slående drivhuse oprindeligt bygget i 1907, som huser haverne ‘ mere eksotiske og tropiske planter-en fabelagtig mulighed for koldere vejr. Der er også en komplet kalender over begivenheder, herunder en græskar-tema Halloween Festival og meget populære julekoncerter.

Berlin gleisdreieck park - Sommertiden.dk

Berlin gleisdreieck park

En anden af Berlins idiosynkratiske grønne områder, “spor trekanten” får sit navn fra sin placering på det tidligere sted på Potsdamer Freight Station, hvor tre forskellige toglinjer mødes. Et ødemark i et par årtier efter muren faldt, området blev omdannet til denne offentlige park mellem 2011 og 2013, hvilket gør det til en af byens nyeste. Dens uberørt, omhyggeligt anlagt føler er faktisk en helt anden æstetik til scruffy Berlin og har vundet det forskellige præmier for byplanlægning og arkitektur. Bortset fra de mange glatte stier til jogging, cykling og rollerblading, er der nogle bevarede vilde områder, en rosen duft haven, skate områder, masser af muligheder for at spillebord tennis, og masser af legepladser, tilstedeværelsen af et par cafeer og en hip lokale bryggeri, ølhave og restaurant (BRLO) gør det til et enormt hit om sommeren.

Booking.com

Byen om aften

Berlin er verdensberømt for sit natteliv. Klubber her tilbyder nogle af de bedste elektroniske musik i verden, og fester kan gå på i dag. Men byen er mere end den berømte klubscene. Bortset fra techno på store klubber som Berghain eller Tresor, der er fremragende levende musik spillesteder dedikeret til rock, jazz, og meget mere. Selv hvis du ikke ønsker at danse, er barscenen levende og varieret, lige fra elegante vinbarer til gloriøs scruffy.
Der er noget for enhver person og enhver form for nat i Tysklands hovedstad. Du skal bare vide, hvor du skal lede.
Berlin - Ora - Sommertiden.dk

Ora - Et velkendt sted

Ora — der har til huse i det, der plejede at være et apotek (Apotheke) på Kreuzberg Oranienplatz, Ora gør brug af bygningens oprindelige 19-århundrede interiør, men tilføjer moderne møbler og indretning. Menuen byder på velsmagende, årstidens mad og fremragende vin og cocktails, nogle af de sidstnævnte kærligt tilberedt med lokale urter og krydderier.

Clärchens Ballhaus - Sommertiden.dk

Clärchens Ballhaus

Clärchens Ballhaus – dette legendariske kugle hus har set det hele. Åben i mere end et århundrede, dens klassiske forkrig interiør og revnede og falmede vægge er et besøg værd på egen hånd. Men der er også regelmæssig Salsa og andre danse klasser, live bands i weekenden, og særlige koncerter i ovenpå Salon, som stadig har kuglehuller og andre ar fra anden verdenskrig.

Booking.com
Categories: GuideRejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *