Billig rejse til kos - Sommertiden.dk

Billig rejse til kos: 5 stjernet hotel + fly + transport. - ALL INCLUSIVE: til kun 4.844 kr.

Rejsen gælder d. 22 august og en uge frem – Så hvis du vil afsted på ferie, så kan du stadig nå det!

SE ANDRE DATOER NEDENFOR*

Lidt om hotellet:

Hotel Kouros Palace er et moderne og indbydende All Inclusive hotel beliggende en kort gåtur fra den dejlige sandstrand og ca. 2,5 km fra det lille, hyggelige centrum af Mastichari. Hotel Kouros Palace er kendt for sit høje serviceniveau og sin hyggelige atmosfære. Den korte afstand til stranden giver mulighed for masser af skønne timer i vandkanten, og trænger du til en pause fra sand mellem tæerne, er hotellets to dejlige poolområder et glimrende alternativ, når du vil bade og slappe af i solen. Hotellets underholdningsteam arrangerer masser af sjove aktiviteter for både voksne og børn. For de mindste er her desuden et lille legeområde og en børnepool. Hvis du kan løsrive dig fra den afslappende atmosfære på hotellet, kan det anbefales at leje en af hotellets cykler og tage på opdagelse i de smukke omgivelser.

På Hotel Kouros Palace indkvarteres du i moderne indrettede værelser, som kan rumme op til fire personer. Dit ophold på Hotel Kouros Palace er med All inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer indgår i prisen. Sunweb anbefaler Hotel Kouros Palace til alle, der vil bo moderne og komfortabelt under ferien på Kos.

Lidt om kos:

Den populære græske ø, Kos, er beliggende i Ægæerhavet få kilometer fra den charmerende, tyrkiske kystby, Bodrum. Kos har kun ca. 20.000 indbyggere, og øen har en meget beskeden størrelse sammenlignet med f.eks. Rhodos og Kreta. Men Kos har alligevel gjort sig bemærket – både i historiebøgerne og som eftertragtet feriedestination for mange mennesker fra det meste af verden.

Oplev de spændende seværdigheder i Kos by

Øens hjerte er uden tvivl Kos by på den nordøstlige kyst. Her finder du havnen, hvorfra der afgår både til Bodrum, Rhodos, Samos, Thessaloniki og flere andre græske øer i sommersæsonen. Her ligger også en af øens største seværdigheder, Johanniterriddernes borg fra starten af det 14. århundrede, hvor du kan mærke århundreders historie, når du slentrer rundt i området.

Nyd de mange solskinstimer på en af Kos’ dejlige strande

Mere end halvdelen af Kos’ kyststrækning er strand, så øen er oplagt til en badeferie. De fleste strande er med småsten eller rullesten, men der findes også nogle gode sandstrande. I Kos by er der en lille strand, men Lambi Beach vest for Kos by er bedre. Her er en sandstrand, hvor du kan leje solsenge og parasoller, samt restauranter og barer langs stranden. Vi kan også anbefale Kos’ mest besøgte strand, Tigaki Beach, 3 km øst for Kos by. Her er børnevenligt og en behagelig sandbund. Her tilbydes også forskellige vandsportsaktiviteter. Mange mener, at Paradise Beach, ca. 45 km fra Kos by på øens sydkyst, er Kos’ bedste sandstrand. Her kan du nyde solen og havet, og når sulten melder sig, er der et par hyggelige taverner langs stranden.

Mød det ægte Grækenland i Kos’ landsbyer

Søger du oplevelser uden for byen, bør du besøge nogle af de smukke bjerglandsbyer langs Dikeos, f.eks. Asfendiou og Zia. Udover at nyde en god, græsk frokost kan du lade dig friste af velduftende krydderier, oliven og honning, der sælges til attraktive priser, og hvis du bliver længe nok, kan du nyde en af øens flotteste solnedgange.

Mange gæster på Kos foretrækker at cykle rundt på øen pga. de korte afstande og den smukke natur, og du kan leje cykler på de fleste hoteller og i udlejningsbutikker rundt omkring på øen.

Find din dato her:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *