Dubai - Sommertiden.dk

Billige 4 stjernet luksus hotel for 2 pers: Kun 2.791 kr.

Lidt om hotellet:

Lev livet i komfort og stil i Dubai, skyhøje 333 meter, 72 etager og en af verdens højeste hoteller, Rose Rayhaan by Rotana.
Beliggende i en førsteklasses placering af Sheikh Zayed Road, 3 minutter væk fra Dubai International Financial Centre (DIFC) og et skridt væk fra Financial Centre metro station er flag skibet ejendom af alkohol-fri mærke, Rayhaan Hotels & Resorts. Hotellet ligger i nærheden af Dubai Mall og 15 minutters kørsel fra Dubais internationale lufthavn.

Hotellet tilbyder en forfriskende kombination af moderne raffinement og innovativ teknologi med 462 luksuriøse værelser og suiter med panoramaudsigt over Dubai med udsigt over Burj Khalifa.

Dette vartegn for arabisk gæstfrihed er hjemsted for 3 Food & drikkevare forretninger, hver med sin egen distinkte sans og sted. Med en kapacitet på 108 Gæster, kronblade restaurant er en bolig for afslappet endnu stilfulde hele dagen spisning tilbyder hypnotiserende høj kvalitet mad, der henvender sig til det fremragende udvalg af retter til morgenmad, frokost og middag. Konference området ligger på 2 etager og har 7 mødelokaler, der alle er udstyret med de nyeste audiovisuelle faciliteter, ledningsfrie forbindelser og facetter.

Hotellets rekreative område, Bodylines fitness & Wellness Club, har en fuldt udstyret gymnastiksal, udendørs Temperaturstyret swimmingpool for voksne og børn, behandlingsrum til massage og hudpleje samt separat sauna, dampbad og Jacuzzi.
Dubai - Sommertidend.k
Dubai - Sommertiden.dk
Categories: HotelRejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *